Među uzvanicima su bili i konzuli Tihomir Kujundžić i Dragan Bagarić, predsjednik Hrvatskog svjetskog kongresa Njemačke Franjo Akmadža, predsjednik Livanjske zajednice iz Züricha Jozo Dalić kao i voditelji Hrvatskih katoličkih misija iz Frankfurta i Hanaua, fra Željko Ćurković i fra Ivan Kovačević

Livanjska zajednica Frankfurt organizirala je u 8. svibnja, pod šatorom ispred Diva Bara u Frankfurtu, svoj prvi javni skup. Otvarajući skup, predsjednik Livanjske zajednice Frankfurt Pavo Badrov je najprije pozdravio sve uzvanike i goste, a posebice sve nazočne Livanjke i Livnjake. Pritom je istaknuo kako u Frankfurtu živi velika livanjska zajednica s više od pet tisuća Livnjaka.
Među uzvanicima su bili i konzuli iz Generalnog konzulata RH te Generalnog konzulata BiH u Frankfurtu, Tihomir Kujundžić i Dragan Bagarić, predsjednik Hrvatskog svjetskog kongresa Njemačke Franjo Akmadža, predsjednik Livanjske zajednice iz Züricha Jozo Dalić kao i voditelji Hrvatskih katoličkih misija iz Frankfurta i Hanaua, fra Željko Ćurković i fra Ivan Kovačević.
Među posjetiteljima bio je i predsjednik Vijeća stranaca grada Frankfurta Jumas Medoff, kao i brojni poznati Livnjaci, predsjednika FC Croatije Frankfurt Ive Duvnjaka ili predsjednice Hrvatsko-njemačkog kulturnog društva u Neu Isenburgu Ivke Bošković.
Predsjednik Livanjske zajednice Pavo Badrov tom prigodom predstavio je članove uprave, koja je već ranije izabrana.

Fotogalerija