Na «Prvom nogometnom kupu HBZ» sudjelovalo je pet nogometnih momčadi, a pobjednik je Hrvatski nogometni klub «Croatia» iz Pittsburgha

Prvi nogometni turnir Hrvatske bratske zajednice održan je od 10. do 12. lipnja na stadionu Highmark, u centru Pittsburgha. Turnir je pripremljen s velikom pažnjom, a Derek Hohn zaslužuje pohvale za organizaciju i utemeljenje najnovijeg programa Zajednice. Pet nogometnih momčadi sudjelovalo je na «Prvom nogometnom kupu HBZ».

Sudjelovali su nogometaši ACSC Zrinski iz Clevelanda, NKH Croatia iz Pittsburgha, NK Sveti Juraj iz Cokeburga, Sv. Lovro odsjek 13 iz Steeltona i Team Marina također iz Pittsburgha.

Nakon dvodnevnog natjecanja, Hrvatski nogometni klub «Croatia» iz Pittsburgha osvojio je «Hrvatski kup HBZ».

Drago nam je što vas možemo izvijestiti da su mnogi zatražili da se turnir proširi i na najmlađe, žensku i mušku konkurenciju te mješovite timove. Postoji li pitanje ili pitanja u vezi navedenog ili neko o drugim programima te beneficijama koje Zajednica ima za svoje članove, nazovite na 412-843-0380 u Glavni ured ili posjetite portal www.croatianfraternalunion.
(Zajedničar)