U prigodnom programu nastupila je odrasla i dječja misijska folklorna skupina “DiasKorak” iz Offenbacha i Neu Isenburga, a djeca su pokazala i svoje umijeće u sviranju, pjesmi i plesu

Svečanim zahvalnim misnim slavljem u punoj crkvi Sv. Josipa u Offenbachu na Majni 3. srpnja Hrvatska katolička misija Offenbach proslavila je svoj dan. Ujedno je toga dana bila i zahvala Bogu za završetak vjeronaučne i školske godine. Misno slavlje predvodio je voditelj misije fra Tomislav Dukić, koji je ujedno toga dana, na blagdan sv. Tome apostola, proslavio imendan.
Misno slavlje uveličao je misijski zbor pod vodstvom pastoralnog referenta Zvonka Orlovića, a uz pratnju na orguljama Ivana Orlovića i na gitari Danijela Živkovića. Nakon misnog slavlja svi su pozvani na ručak u misijske prostorije, gdje je izveden i prigodni kulturni program.
Nastupila je odrasla i dječja misijska folklorna skupina “DiasKorak” iz Offenbacha i Neu Isenburga, a djeca su pokazala i svoje umijeće u sviranju na glasoviru, flauti, u pjesmi i plesu. Sve to nije bilo moguće organizirati bez članova misijskog vijeća i većeg broja vjernika dragovoljaca, kojima je, kao i svim vjernicima zahvalio fra Tomislav.
(IKA)