Svečanu svijeću u znak jubileja upalio je provincijal Franjevačke provincije Presvetog Otkupitelja fra Joško Kodžoman u nazočnosti voditelja HKŽ Frankfurt fra Željka Ćurkovića

Proslavom blagdana sv. Nikole Hrvatska katolička župa u Frankfurtu započela je proslavu jubilarne 50. godišnjice nekadašnje misije a danas Župe Frankfurt. Svečanu svijeću u znak jubileja upalio je provincijal Franjevačke provincije Presvetog Otkupitelja fra Joško Kodžoman u nazočnosti voditelja HKŽ Frankfurt fra Željka Ćurkovića.
Tijekom proslave najdražeg dječjeg sveca, od prodaje ručnih radova djece i roditelja te prodaje jela i pića prikupljali su se prilozi za financiranje izgradnje oltara i dvaju ambona koje HKŽ Frankfurt želi pokloniti crkvi Gospe Velikog hrvatskog krsnog zavjeta u Kninu.
U programu koji je oduševio prepunu dvoranu posjetitelja u Frankfurt-Bergenu izvedeni su prigodni igrokazi, a nastupili su zborovi i folklorne skupine HKŽ Frankfurt. U zabavnom dijelu programa nastupila je popularna frankfurtska grupa Upitnik.
(Fenix magazin)