Organizatorica Monika Adžamić, predstavnica roditelja nastavnog mjesta Frankfurt-Bergen Enkheim, okupila je roditelje i učenike kako bi proslavili još jednu uspješnu školsku godinu tamošnje Hrvatske nastave. Učenici su sa svojom učiteljicom Moranom Dujmović pripremili kratki dramski program

Već tradicionalna proslava Hrvatske nastave u Frankfurtu održala se i ove godine u subotu, 6. veljače u restoranu „Dalmacija“ u Stadthalle Bergen. Organizatorica Monika Adžamić, predstavnica roditelja nastavnog mjesta Frankfurt-Bergen Enkheim, okupila je roditelje i učenike kako bi proslavili još jednu uspješnu školsku godinu tamošnje Hrvatske nastave.
Učenici su sa svojom učiteljicom Moranom Dujmović pripremili kratki dramski program. Recitacijama i šaljivim igrokazima uljepšali su proslavu te obilježili dane poklada.
Na kraju programa Monika Adžamić je zahvaljujući svima na dolasku, u ime roditelja i učenika predala dar učiteljici Morani Dujmović u znak zahvalnosti za njen trud i rad. Proslava se nastavila uz zajedničku večeru.
(Fenix Magazin)