Slavlje sa svečanim banketom održat će se u dvorani Hrvatske crkve sv. Leopolda Mandića u Londonu. Glavni predsjednik HBZ-a Edward W. Pazo će održati glavni govor, a u njegovoj pratnji nalazit će se i glavna tajnica/blagajnica Zajednice Bernadette Luketich-Sikaras i još nekoliko visokih gostiju iz Ontarijske federacije odsjeka HBZ-a i Glavne uprave iz Pittsburgha

Društvo Ogulin odsjeka 530 Hrvatske bratske zajednice najavljuje proslavu 25. godišnjice osnutka u subotu, 30. svibnja. Slavlje sa svečanim banketom održat će se u dvorani Hrvatske crkve sv. Leopolda Mandića, na 2889 Westminster Driveu, London u Ontariju.
Koktel i doček gostiju je u 18,00 sati a večera u 19,00 sati navečer. Glavni predsjednik HBZ-a Edward W. Pazo će održati glavni govor, a u njegovoj pratnji nalazit će se i glavna tajnica/blagajnica Zajednice Bernadette Luketich-Sikaras i još nekoliko visokih gostiju iz Ontarijske federacije odsjeka HBZ-a i Glavne uprave iz Pittsburgha.
Priprema se i kratki kulturno-umjetnički program kojeg će izvesti FA «Hrvatski korijeni» a o nastavku zabave brinut će se TS «Seoski lopovi» iz Hamiltona, Ontario.
Ulaznice za proslavu mogu se nabaviti kod bilo kojeg odsječnog odbornika i od odsječnog blagajnika Franje Rupčića, na adresi 9671 Tower Road, St. Thomas, ONT. N5P 3S7 ili pozivom na telefon 519-633-2084. Ulaznice se trebaju kupiti unaprijed jer se neće prodavati na dan proslave.
Srdačno pozivamo sve članove HBZ-a i njene prijatelje da uveličaju proslavu.
(Zajedničar)

Više