Na predstavljanju je govorila glavna urednica Marijana Dokoza a potom i novinari Jasna Lovrinčević, Katarina Pejić, Zvonko Bosnić i Blago Džajkić. Jasna Lovrinčević predstavila i svoju knjigu “U vihoru vremena” koja sadrži tekstove i fotografije iz života i rada iseljenika i iseljeničkih zajednica, društava, udruženja i misija koje je autorica objavljivala u Večernjem listu

U predvečerje svečanog proglašenja pobjednika Večernjakova izbora najpopularnijih odnosno dodjele Večernjakove domovnice, održana je u restoranu “Zur Traube” u Bad Homburgu, promocija FeniXa, novog mjesečnika na medijskom, iseljeničkom nebu.
O činjenicama, nadama i očekivanjima te planovima, govorila je glavna urednica FeniXa Marijana Dokoza a potom i novinari Jasna Lovrinčević, Katarina Pejić, Zvonko Bosnić i Blago Džajkić.
Osim promocije FeniXa, ovom je prigodom Jasna Lovrinčević predstavila i svoju knjigu “U vihoru vremena” koja sadrži tekstove i fotografije iz života i rada iseljenika i iseljeničkih zajednica, društava, udruženja i misija koje je autorica objavljivala u Večernjem listu.
(Hrvatski glas Berlin)