Fra Ilija Šaravanja, koji od 1994. godine vodi HKM Aargau, nakon 40 godina službe kao misionar u Švicarskoj vraća se u domovinu. Za novog voditelja misije imenovan je fra Niko Leutar koji je djelovao u HKM Zürich

Ovog proljeća došlo je do promjena u vodstvu nekih hrvatskih katoličkih misija u Švicarskoj. Fra Ilija Šaravanja, koji od 1994. godine vodi HKM Aargau, nakon četrdeset godina službe kao misionar u Švicarskoj vraća se u domovinu. Za novog voditelja misije imenovan je fra Niko Leutar koji je djelovao u HKM Zürich. Ujedno će sjedište misije biti preseljeno iz Aaaraua u Wettingen. Na upražnjeno mjesto u Zürich dolazi fra Vine Ledušić (1974.) koji je djelovao kao svećenik na Širokom Brijegu. Fra Vine je rodom iz Bukovice, općina Tomislavgrad.
U zasluženu mirovinu odlazi i fra Stanko Banožić koji već petnaest godina vodi misiju Luzern. Na njegovo mjesto dolazi fra Branko Radoš, dosadašnji voditelj HKM Frauenfeld. Voditeljem misije u Frauenfeldu imenovan je fra Miljenko Mika Stojić (Čitluk, 1960.) koji je donedavno bio ravnatelj Caritasa Biskupske konferencije BiH.
(http://www.hrvati.ch)