Društvo vojvođanskih i podunavskih Hrvata iz Zagreba i Katoličko društvo za kulturu, povijest i duhovnost ”Ivan Antunović” organiziralo je projekciju dokumentarnog filma Rajka Ljubića. Film je snimljen u produkciji ”Yellowbrick production” i Katoličkog društva za kulturu, povijest i duhovnost ”Ivan Antunović”

Društvo vojvođanskih i podunavskih Hrvata iz Zagreba i Katoličko društvo za kulturu, povijest i duhovnost ”Ivan Antunović” organiziralo je projekciju dokumentarnog filma Rajka Ljubića Svatovski narodni običaji Hrvata Bunjevaca u subotičkom kraju. Projekcija je održana 17. travnja u Velikoj dvorani Matice hrvatske u Zagrebu.
Film je snimljen u produkciji ”Yellowbrick production” i Katoličkog društva za kulturu, povijest i duhovnost ”Ivan Antunović”. Nakon projekcije održan je i razgovor, u nazočnosti prof. dr. sc. Milane Černelić i drugih etnologa, studenata, predstavnika i članova Društva vojvođanskih i podunavskih Hrvata, zagrebačkih bunjevačkih Hrvata, kao zainteresiranih za život, običaje i položaj bunjevačkih Hrvata u Vojvodini.
(MH)