Polusatni radijski program hrvatske udruge novinara Cro-news Naša obuhvaća dvije emisije – Cro-news vijesti u trajanju od 10 do 15 minuta i Kroz ravnicu koja ugošćuje eminentne osobe iz hrvatske zajednice u Subotici i okolici

Nakon privatizacije, Javno poduzeće Radio Subotica koje je bilo na usluzi svojim slušateljima gotovo pet desetljeća, emitirajući programe na srpskom i mađarskom, a u posljednjih 18 godina i na hrvatskom jeziku, u listopadu 2016. godine dobilo je novog vlasnika – poduzeće VTV ComNet. Uz nepromijenjeni naziv i frekvenciju, shema programa je bitno izmijenjena pa tako veći dio čini glazba, a od 5. srpnja slušatelji su, među ostalim, u prilici čuti program na hrvatskom jeziku u produkciji Hrvatske udruge novinara Cro news, čiji je glavni i odgovorni urednik Branimir Kuntić.
Polusatni radijski program hrvatske udruge novinara Cro-news pod nazivom Naša riječ sadrži dvije emisije. U prvom dijelu programa emitiraju se Cro-news vijesti u trajanju od 10 do 15 minuta. Druga emisija Kroz ravnicu ugošćuje eminentne osobe iz hrvatske zajednice u Subotici i okolici, ali i drugih zajednica u ovisnosti o aktualnosti, s temama iz područja kulture, umjetnosti, zabave, muzike i baštine, a cjelokupan polusatni program prožet je odgovarajućom glazbom. Termini emitiranja programa su srijedom i petkom od 18.30 sati.

Opširnije