Produžen je rok za prijavu natjecatelja na IV. Hrvatske svjetske igre do 1. travnja ove godine. Propozicije će biti objavljene na web stranici igara www.hsi-cwg.com

Produžen je rok za prijavu natjecatelja na IV. Hrvatske svjetske igre do 1. travnja ove godine. Ukoliko imate natjecatelje koji hoće sudjelovati na Igrama, neka ispune prijavnicu na www.hsi-cwg.com.

Zbog ekonomskih i socijalnih razloga, izvješćujemo da je ukinuta garancija natjecateljima koji dolaze iz Južne Amerike, Afrike, Mađarske, Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Rumunjske, Makedonije, Kosova, Slovenije i Slovačke. Natjecatelji će biti smješteni u zagrebački Studentski dom Stjepan Radić na Savi.

U sportske discipline uvrštene su koturaljkanje i badminton, a otkazan vaterpolo. Broj prijavljenih natjecatelja određuje koje će se sportske discipline održati. Ukoliko za neki sport ne bude dovoljno prijavljenih sportaša, bit će im predložen drugi sport u kojem se mogu natjecati.

Propozicije će biti objavljene na web stranici igara sredinom veljače. Koordinator za sport je Ante Milić, a možete ga kontaktirati na e-mail ante.milic@vsz.hr ili na broj mobitela 00385 98 229 649. Ured Igara radi od ponedjeljka do petka od 8.00 do 12.00 sati. Ivonu Đuričković u Uredu možete kontaktirati na e-mail ured@hsi-cwg.com ili na broj telefona 00 5 1 61 15 116. Molimo, pratite web stranicu Igara na www.hsi-cwg.com.
(NSK)