Bellevue i Punta u utrci za prvaka svijeta u spa i wellness ponudi. Hotel Bellevue nominiran je u jednoj kategoriji – za najbolji novi spa i wellness sadržaj, dok je Vitality Hotel Punta nominiran u dvije kategorije – za financijski najpristupačniji i ekološki najodrživiji i najprihvatljiviji wellness

Lošinjski hoteli Bellevue i Vitality hotel Punta nominirani su za nagradu Global Wellness Travel Awards za 2015., za najbolju spa i wellness ponudu na svijetu. Već sama nominacija je veliko priznanje grupacije Lošinj Hotels & Villas, ističu u toj kompaniji.

– Nominacija naših hotela kao jedinih hotela iz Hrvatske rezultat je zajedničkog truda, rada i ulaganja svih zaposlenika kako bi se hoteli pozicionirali uz bok najboljih i najkvalitetnijih hotela u cijelom svijetu. Ovakva međunarodna priznanja su velik poticaj da nastavimo s kontinuiranim unapređenjem usluge i ponude, kako grupacije Lošinj Hotels & Villas, tako i cjelokupne grupe Jadranka, ističe Goran Filipović, član Uprave Jadranke d.d.

Finaliste Global Wellness Travel Awards birao je panel stručnjaka iz različitih područja spa i wellness industrije na temelju kvalitete usluge. U konkurenciji su wellnessi, hoteli i resorti iz 53 zemlje, njih 504 iz 273 svjetske destinacije. Pobjednici će biti poznati krajem godine, a biraju na način da se zbroje glasovi 33 stručnjaka za spa i wellness industriju zajedno s glasovima korisnika.

Hotel Bellevue nominiran je u jednoj kategoriji – za najbolji novi spa i wellness sadržaj, dok je Vitality Hotel Punta nominiran u dvije kategorije – za financijski najpristupačniji i ekološki najodrživiji i najprihvatljiviji wellness.
(Novi list/Slađana Vignjević)

Hotel Bellevue (slika)