Radi se o predstavi Mišolovka Agathe Christie u kojoj glume Petra Grišnik, Armin Ćatić, Goran Smoljanović, Eva Polgar, Rafael Arčon, Ivana Perkunić, Dejan Fajfer, Slaven Vidaković. Redatelj i dramaturg predstave je Ivan Funk

Nova premijera u pečuškome Hrvatskom kazalištu bit će 8. svibnja u 19,00 sati, u dvorani «N. Szabó Sándor» (pečuško Narodno kazalište), a repriza iste predstave 9. svibnja u 19,00 i 12. svibnja u 17,00 sati, u dvorani «N. Szabó Sándor»sali. Radi se o predstavi Mišolovka Agathe Christie. Ta drama do danas je najduže igrana predstava u povijesti kazališta i premda stara više od 50 godina, još i danas nije izgubila na popularnosti.
Glumci u ulogama Mollie Ralston – Petra Grišnik; Giles Ralston – Armin Ćatić; Christopher Wren – Goran Smoljanović; Gospođa Boyle – Eva Polgar; Major Metcalf – Rafael Arčon; Gospođica Casewell – Ivana Perkunić; Gospodin Paravicini – Dejan Fajfer; Narednik Trotter – Slaven Vidaković. Redatelj i dramaturg je Ivan Funk, a scenograf i kostimograf je Péter Fenyő. Asistent redatelja: Đula Beri.
(mcc.croatica.hu)