U zgradi hrvatskog veleposlanstva, premijer Orešković sastat će se s predstavnicima hrvatske zajednice u Berlinu, a nakon toga i s apostolskim nuncijem u Njemačkoj Nikolom Eterovićem

Premijer Tihomir Orešković boravit će 1. ožujka u službenom posjetu Njemačkoj i sastati se sa saveznom kancelarkom Angelom Merkel te održati niz drugih sastanaka, priopćila je u ponedjeljak vladina služba za odnose s javnošću.
Premijer Orešković i kancelarka Merkel održat će sastanak nešto prije podne, a u poslijepodnevnim satima će predsjednik hrvatske vlade posjetiti Njemački povijesni muzej i razgledati izložbu “Umjetnost iz holokausta”, dodaje se u priopćenju.
U zgradi hrvatskog veleposlanstva, premijer Orešković sastat će se s predstavnicima hrvatske zajednice u Berlinu, a nakon toga i s apostolskim nuncijem u Njemačkoj Nikolom Eterovićem.
Prema priopćenju Ministarstva vanjskih i europskih poslova (MVPEI), u sklopu izaslanstva predsjednika vlade Oreškovića u jednodnevnom službenom posjetu Njemačkoj boravit će i ministar vanjskih i europskih poslova Miro Kovač.
(narod.hr)