Zbirka je promovirana u prisustvu diplomatskih predstavnika, predstavnika hrvatskih udruga u Beču te članova Hrvatske akademske zajednice u Austriji i autora

U četvrtak, 10. rujna u prostorijama Hrvatske akademske zajednice u Beču organizirano je predstavljanje desete zbirke pjesama Ante Nadomira Tadića Šutre „Luč Hrvata“. U prepunoj dvorani, u prisustvu diplomatskih predstavnika, predstavnika hrvatskih udruga u Beču te članova Hrvatske akademske zajednice u Austriji, promociju je otvorio predsjednik Hrvatske akademske zajednice, mag. Igor Lacković. Okupljene je pozdravio i Marijan Kalapurić, također predsjednik HAZ-a.

Deset objavljenih knjiga i 35 godina stvaralaštva vrijedan su povod da se progovori o književnom putu kninskog pjesnika Ante Nadomira Tadića Šutre. Knjiga „Luč Hrvata“ sastoji se iz dva dijela. Prvi dio sadrži dosad neobjavljene pjesme, a u drugom dijelu nalaze se pjesme iz prijašnjih zbirki. Upravo zbog toga i književna je večer bila podijeljena na dva dijela između kojih su Mijo Bijukić i Kruno Ringsmuth izveli nekoliko hrvatskih pjesama na gitari i mandolini. Hrvatsku himnu te pjesmu “Bože čuvaj Hrvatsku”, otpjevao je tenor Luka Gudelj.
Po završetku predstavljanja, predsjednici su autoru poklonili počasnu značku Hrvatske akademske zajednice, a potom je uslijedilo prigodno druženje uz glazbenu pratnju gitare i mandoline.
(Fenix Magazin)