Uz jesenski susret hrvatskih rimskih studenata redovito se tiska i predstavlja Hrvatski rimski adresar. Tako je i ovom prigodom objavljen adresar za akademsku godinu 2013./2014. kojeg su pod vodstvom rektora Papinskog hrvatskog zavoda sv. Jeronima msgr. Jure Bogdana uredili: s. Ksenija Parag, vlč. Pavao Gospodnetić,  vlč. Hrvoje Kalem,  vlč. Marko Đurin i vlč. Hrvoje Katušić

U nedjelju, 10. studenoga 2013., Papinski hrvatski zavod sv. Jeronima organizirao je tradicionalnu proslavu blagdana sv. Nikole Tavelića i Jesenski susret hrvatskih rimskih studenata. Tom prigodom, svečano misno slavlje u hrvatskoj crkvi Sv. Jeronima u Rimu predvodio je o. Miljenko Hontić, generalni definitor franjevaca konventualaca. Susret je započeo Misnim slavljem proslave sv. Nikole Tavelića. Uz predsjedatelja slavlja o. Hontića i rektora msgr. Bogdana, te novoimenovanog vicerektora vlč. Marka Đurina u koncelebraciji je sudjelovalo pedeset hrvatskih svećenika koji se nalaze na studiju ili vrše službe u crkvenim ustanovama ili na fakultetima u Rimu. Liturgijsko pjevanje animirao je studentski zbor crkve Sv. Jeronima. Proslavi je nazočio veleposlanik RH pri Svetoj Stolici, Filip Vučak, veleposlanica BiH pri Svetoj Stolici Slavica Karačić te brojni hrvatski studenti i redovnice.
Na kraju, rektor msgr. Jure Bogdan zahvalio je o. Miljenku Hontiću na na predvođenju misnoga slavlja. Uz jesenski susret hrvatskih rimskih studenata redovito se tiska i predstavlja Hrvatski rimski adresar. Tako je i ovom prigodom objavljen adresar za akademsku godinu 2013./2014. kojeg su pod vodstvom rektora Papinskog hrvatskog zavoda sv. Jeronima msgr. Jure Bogdana uredili: s. Ksenija Parag, vlč. Pavao Gospodnetić,  vlč. Hrvoje Kalem,  vlč. Marko Đurin i vlč. Hrvoje Katušić. Ovogodišnji adresar posvećen je svećeniku, profesoru Josipu Pazmanu, prvome rektoru suvremenog Zavoda sv. Jeronima u prigodi 150. obljetnice rođenja. Josip Pazman je bio rektor Zavoda sv. Jeronima svega nekoliko mjeseci, ali kroz svoj predani svećenički rad ostavio je upečatljiv trag.
U adresaru se mogu pronaći temeljni podaci s adresama hrvatskih svećenika, redovnika, redovnica, bogoslova, katoličkih laika studenata u Rimu na crkvenim i državnim sveučilištima. Adresar donosi i popis hrvatskih svećenika na službi u Rimu i Italiji. Isto tako donosi i popis hrvatskih redovnica na službi u Rimu i Italiji. I ove godine u novome adresaru je popis s adresama diplomatskih predstavništava RH te BiH pri Svetoj Stolici i u Italiji, brojne adrese crkvenih sjedišta i biskupskih konferencija Hrvatske te Bosne i Hercegovine.
U adresaru se također nalaze osnovne informacije i za sve hodočasnike, kao što su: raspored svetih misa u Hrvatskoj crkvi sv. Jeronima u Rimu, raspored ispovijedanja na hrvatskom jeziku u Bazilici sv. Petra u Vatikanu, te adresa web stranice Papinskoga hrvatskog Zavoda i Hrvatske crkve svetoga Jeronima. Hrvatski rimski adresar 2013./2014., čiji je tisak i ovaj put sponzorirala obitelj Mršić – Mazzeta, podijeljen je svima za vrijeme domjenka u Zavodskome salonu. http://www.sveti-jeronim.org/jesenski-susret-hrvatskih-rimskih-studenata-i-proslava-sv-nikole-tavelica-10-studenoga-2013/#more-1404