Roman Otići nekamo tiskan je ove godine u nakladi MH Subotica, a o njemu će govoriti urednik časopisa Rukovet Boško Krstić, recenzent knjige Zlatko Romić, prof. Klara Dulić te autor

Predstavljanje romana Otići nekamo Milovana Mikovića bit će održano u petak, 31. ožujka, u čitaonici Gradske knjižnice Subotica, u 19 sati. Roman je tiskan u nakladi Matice hrvatske Subotica 2017. godine, a o njemu će govoriti urednik časopisa Rukovet Boško Krstić, recenzent knjige Zlatko Romić, profesorica književnosti Klara Dulić te autor. Moderatorica večeri je Nevena Mlinko.

Milovan Miković (1947.) zavičajni je subotički pjesnik, prozaist, esejist i publicist. Od objavljenih dijela izdvajamo zbirke pjesama: Ispitivanje izdaje (1989.), Avaške godine – krhotine poeme u nastajanju (1991.), Slušaj; zemlja, riječi (2007.), Prah obiteljske srebrnine (2015.), knjige eseja: Grad je reč (1996.), Život i smrt u gradu (1999.), Iznad žita nebo (2003.) te antologiju Roman u književnosti Hrvata u Vojvodini (2008.). Trenutačno je urednik časopisa Klasje naših ravni, a kao urednik i nakladnik (Subotičke novine i Hrvatska riječ) objavio je više od 150 knjiga drugih pisaca.
Dobitnik je Antuškove nagrade, Nagrade dr. Ferenc Bodrogvári, Nagrade za životno djelo na području književnosti i dr.
(ZKVH)