Uz autora, roman će predstaviti predsjednica Hrvatske kuće München dr. Neda Caktaš, a promociju organizira Akademski krug u Münchenu u suradnji s Hrvatskom katoličkom župom München

U četvrtak, 14. lipnja u 19,30 sati u prostorijama Hrvatske katoličke župe u, (Schwantalerstr. 98) bit će predstavljen novi roman “Žetva u polju otrova”, hrvatskog novinara i publicista Ante Guge. Uz autora, roman će predstaviti dr. Neda Caktaš, predsjednica Hrvatske kuće München. Promociju romana organizira Akademski krug u Münchenu u suradnji s Hrvatskom katoličkom župom München.
Riječ je o povijesnom romanu s elementima špijunskog trilera, o moralu, poštenju, hrabrosti, ljubavi, vjeri, domoljublju i nacionalnoj opstojnosti koji obuhvaća razdoblje od ubojstva Stjepana Radića do međunarodnog priznanja Republike Hrvatske izborenog u Domovinskom ratu.
Kninjanin Ante Gugo autor je desetak dokumentarnih filmova a jedan roman mu je preveden i na engleski jezik. Za zasluge u kulturi odlikovan je Redom Danice hrvatske s likom Antuna Radića. (Fenix Magazin)