Knjiga „Život i djelo Krunoslava Draganovića“ objavljena je u prigodi 110. godišnjice rođenja i 30. godišnjice njegove smrti a bit će predstavljena u Napretkovu kulturnom centru u Zagrebu

U organizaciji Kluba znanstvenika HKD Napredak – Zagreb, 19. veljače održat će se predstavljanje knjige „Život i djelo Krunoslava Draganovića“, autora mr. sc. Mije Ivureka.
Osim autora, o knjizi će govoriti don Anto Jelić, predsjednik Hrvatskog katoličkog dobrotvornog društva iz Sarajeva, Anto Beljo u ime Hrvatskog informativnog centra iz Zagreba te voditelj Kluba znanstvenika dr. sc. Tomislav Dubravac.
Knjiga „Život i djelo Krunoslava Draganovića“ Glas koncila objavljena je u prigodi 110. godišnjice rođenja i 30. godišnjice smrti ovog istaknutog hrvatskog intelektualca – svećenika, povjesničara crkvene i opće hrvatske povijesti, spašavatelja tisuća ljudi koji su prognani tijekom Drugog svjetskog rata i poraća, socijalno-karitativnog rada, političara, domoljuba… Po zaslugama s pravom ga mnogi smatraju među stotinu najzaslužnijih Hrvata u 20. stoljeću.
Predstavljanje knjige će se održati u Napretkovom kulturnom centru, Bogovićeva 1/I, s početkom u 19 sati. (http://hkdnapredak.com)
Doznajte više o prošlogodišnjem simpoziju o Draganoviću www.ktabkbih.net