Uvaženi gost ovih je dana u posjetu Bosni i Hercegovini, predstavnicima Hrvata u zakonodavnoj i izvršnoj vlasti na svim razinama, zatim brojnim crkvenim, kulturnim i drugim ustanovama

U središnjici Caritasa BiH 25. svibnja su predstavnici nenazočnog nadbiskupa metropolita vrhbosanskog kardinala Vinka Puljića, ravnatelj Caritasa BiH mons. mr. sc. Tomo Knežević i ravnatelj Caritasa Vrhbosanske nadbiskupije vlč. dr. sc. Mirko Šimić, primili predsjednika Nacionalne federacije američkih Hrvata (http://www.nfcacf.org/nfca-board.html) Stevea Rukavinu u čijoj je pratnji bio hrvatskih iseljenik iz Australije i dugogodišnji djelatnik Vlade RH Ante Babićh.

Uvaženi gost (http://www.total-croatia-news.com/author/steve-rukavina) ovih je dana u posjetu Bosni i Hercegovini, predstavnicima Hrvata u zakonodavnoj i izvršnoj vlasti na svim razinama, zatim brojnim crkvenim, kulturnim i drugim ustanovama.

Kao mali znak zahvale i sjećanja na boravak u Sarajevu i Vrhbosanskoj nadbiskupiji Rukavini su predali dar – Veliki pečat kralja Tvrtka I. (1353.-1391.).
(caritas.ba/kta)