Dobitnicama će nagrade biti dodijeljene u povodu Međunarodnog dana žena u zagrebačkom hotelu Sheraton

Mreža hrvatskih žena – platforma koja pomaže napredovanju i osnaživanju žena iz Toronta izabrala je dobitnice nagrada za 2018. godinu.
The Croatian Women’s Network/Mreža hrvatskih žena objavljuje imena 24 dobitnice prestižnih nagrada, Utjecajne hrvatske žene i Buduće liderice, koje će im biti dodijeljene 8. ožujka, 2018. godine u povodu Međunarodnog dana žena u zagrebačkom hotelu Sheraton.
“Slavlje i priznanje uspjeha i postignuća žena hrvatskoga podrijetla umnogome je utjecalo na nominirane, dobitnice nagrada i zajednice u kojima žive. Među 175 nominacija, pristiglih u posljednje tri godine, 75 dobitnica samo nižu uspjehe i pozitivno utječu na prosperitet zajednica, inspirirajući sve nas’’, rekla je Caroline Spivak, osnivačica Mreže hrvatskih žena i utemeljiteljica nagrada.
Dvadeset četiri dobitnice iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, Italije, Austrije, Njemačke, Kanade Sjedinjenih Američkih Država, Čilea i Australije izabrane su među pedeset i pet nominiranih žena.
Nagrade će biti dodijeljene nakon cjelodnevne konferencije na svečanoj večeri u Zagrebu, u povodu Međunarodnog dana žena.
(moja-domovina.net)

Lista dobitnica