Izašla je posebna poštanska marka Hrvatskoga bala u Beču, koji će se nagodinu održati po 70. put. Poštansku marku je dao tiskati Hrvatski centar u Beču kao organizator bala u nakladi od 2.000 primjeraka

Izašla je posebna poštanska marka Hrvatskoga bala u Beču, koji će se nagodinu održati po 70. put. Marka u nominalnoj vrijednosti od 68 centa prikazuje pod dvojezičnim naslovom logo bala i datum bala s obveznim natpisom Österreich. Poštansku marku je dao tiskati Hrvatski centar u Beču kao organizator bala u nakladi od 2.000 primjeraka.

Tamnoplavi okrugli piktogram muškog i ženskog svečanog ruha djelo je grafičara Filipa Haucka-Tyrana. Centar će koristiti ovu marku za svoje poštanske pošiljke. Usto će zainteresiranima prodavati četiri marke po 4 eura.

Idući Hrvatski bal, koji će se održati 21. siječnja 2017. u Parkhotelu Schönbrunn, bit će potpuno u znaku ovoga jubileja. Tako organizatori pozivaju goste, prije svega one iz početnih godina i njihove potomke, neka se jave zbog starih slika, plakata, ulaznica i drugih balskih predmeta.
(Hrvatska redakcija ORF-a)