Momčad HSI zaigrala je protiv momčadi Humane zvijezde Hrvatske koju su pojačali ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras, nogometaš Zvonimir Soldo, olimpijac Damir Škaro te voditelj i novinar HRT-a Frano Ridjan. Ukupni iznos koji su donirali igrači, gledatelji i gradonačelnik Bandić namijenjen je poplavom pogođenoj Gunji

Hrvatske svjetske igre bliže se kraju. Prije nego što se u Green Gold Clubu u subotu podijele medalje najuspješnijim sudionicima, odigrana je na ZAGREBellu humanitarna nogometna utakmica. Momčad Hrvatskih svjetskih igara zaigrala je protiv momčadi Humane zvijezde Hrvatske koju su pojačali ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras, legendarni nogometaš Zvonimir Soldo, olimpijac Damir Škaro te voditelj i novinar HRT-a Frano Ridjan.
Među gledateljima utakmice bio je i gradonačelnik Zagreba, domaćina Igara, Milan Bandić. Ukupni iznos koji su donirali igrači, gledatelji i gradonačelnik Bandić namijenjen je poplavom pogođenoj Gunji.
Spomenimo kako su sudionici Igara, 25. srpnja, trčali kros utrku na Bundeku, a pridružili su im se i mnogi volonteri, uglavnom studenti, koji su ovih dana marljivo podržali organizaciju Igara. Kros utrku je organizirao Hrvatski atletski savez, a otvorio ju je gradonačelnik Bandić.