Web portalom „Discover Central Dalmatia“ promovira se 120 agencijskih programa na području Splitsko-dalmatinske županije s originalno osmišljenim turističkim doživljajima.

U petak, 4. prosinca u Hotelu Park u Splitu, Turistička zajednica Splitsko-dalmatinske županije u suradnji sa Udrugom hrvatskih putničkih agencija održala je prezentaciju web portala „Discover Central Dalmatia“ u sklopu projekta poticanja razvoja destinacijskih menagement kompanija.
Portal „Discover Central Dalmatia“ nalazi se unutar web stranice www.dalmatia.hr. A za ukupni turistički doživljaj, uz svaki turistički program nalazi se bogata fotogalerija, video zapis, tekst sa opisom programa i direktni kontakt turističke agencije.
Portal vrlo atraktivnog koncepta i dizajna, prilagođen je potrebama suvremenog turista, a sastoji se od čak 120 turističkih programa, izrađenih u suradnji i sa potporom županijske turističke zajednice. Programe je osmislilo 20ak agencija, kako bi boravak gostiju u Splitsko- dalmatinskoj županiji bio što zanimljiviji i sadržajniji. Na stranici je također moguće preuzeti brošuru i u pdf-u.
Na predstavljanju prisutnima se obratio Joško Stella, direktor županijske turističke zajednice, i Jurica Glavina, regionalni predsjednik Udruge hrvatskih putničkih agencija, naveli su kako su na portalu budućim turistima predstavljeni brojni sadržaji koji ih ovdje čekaju i to s osobitim naglaskom na predsezonu i posezonu.
(hotspots.net.hr)