Sa srijemskim biskupom Gašparovićem su koncelebrirali mons. Eduard Španović, generalni vikar, dekan i župnik u Srijemskoj Mitrovici, vlč. Mario Paradžik, župnik u Laćarku i pastoralni pomoćnik u Srijemskoj Mitrovici, te župni vikar Željko Štimac

Srijemski biskup Đuro Gašparović predvodio je misu polnoćku u katedrali Svetog Dimitrija, đakona i mučenika, u Srijemskoj Mitrovici, prepunoj vjernika, posebno djece i mladih, koji su kroz vrijeme došašća sudjelovali na misama zornicama i tako se pripremali za svetkovinu. S biskupom su koncelebrirali mons. Eduard Španović, generalni vikar, dekan i župnik u Srijemskoj Mitrovici, vlč. Mario Paradžik, župnik u Laćarku i pastoralni pomoćnik u Srijemskoj Mitrovici, te župni vikar Željko Štimac.
Misa je tzapočela božićnom pjesmom ‘Radujte se narodi’, koju je zapjevao katedralni i župni zbor Sveta Cecilija, pod ravnanjem sestre Cecilije Tomkić. Na kraju mise mons. Španović čestitao je Božić biskupu, svećenicima i svim nazočnim vjernicima i njihovim obiteljima.
(IKA)