Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije pokrenuo je mrežnu stranicu o blaženiku na kojoj će se moći pronaći informacije i dokumenti vezani uz njegov život , kao i svjedočanstva mnogih crkvenih velikodostojnika, uglednih osoba te Stepinčevih suvremenika o njegovu djelovanju u ratnim okolnostima

Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije pokrenuo je multimedijalnu mrežnu stranicu o blaženom Alojziju Stepincu, s ciljem što boljeg upoznavanja zainteresirane javnosti s duhovnom ostavštinom našeg blaženika.
Posjetitelji će na internetskoj adresi www.stepinac.zg-nadbiskupija.hr moći pronaći sve informacije vezane uz život blaženog Alojzija Stepinca, različite dokumente koji prate kardinalov život – od njegovih propovijedi, poruka i okružnica, govora i nagovora, kao i svjedočanstva mnogih crkvenih velikodostojnika, uglednih osoba te Stepinčevih suvremenika o njegovu djelovanju u teškim, ratom zahvaćenim okolnostima.
Stranica donosi i interaktivnu Knjigu molitvi, zahvala i svjedočanstava u koju su vjernici pozvani upisivati svjedočanstva o Stepinčevu moćnom zagovoru na nebu, bogatu multimedijalnu galeriju, te cjelokupni sadržaj Glasnika bl. Alojzija Stepinca, koji izlazi od 1994. godine.
Dokumenti, propovijedi, poruke i okružnice, te govori i nagovori blaženog Alojzija Stepinca bit će susljedno dopunjavani, izvijestio je Tiskovni ured Zagrebačke nadbiskupije.
(IKA)