Baza podataka sadrži informacije koje su zainteresiranom ulagaču potrebne u pripremnoj fazi svake investicije. Sastoji se od standardiziranog prikaza mogućnosti investiranja na interaktivnoj karti koju je moguće pretraživati prema ključnim riječima, kategorijama i lokacijama potencijalnog ulaganja

Pokrenut je besplatni portal Invest in Croatia (IC) koji pruža brz i jednostavan pristup mogućnostima ulaganja u Hrvatsku, priopćeno je s tog portala.
Invest in Croatia predstavlja rješenje problema nemogućnosti pronalaska pravih informacija o traženim investicijama na webu, ističe se u priopćenju. Baza podataka sadrži informacije koje su zainteresiranom ulagaču potrebne u pripremnoj fazi svake investicije. Sastoji se od standardiziranog prikaza mogućnosti investiranja na interaktivnoj karti koju je moguće pretraživati prema ključnim riječima, kategorijama i lokacijama potencijalnog ulaganja.
Jedinstvenom standardizacijom prikaza postiže se brz i lak pristup osnovnoj informaciji sa linkom prema tijelu ili osobi koja je odgovorna za provođenje određene investicije ili projekta, ističe se u priopćenju. Kada korisnik unese tražene podatke, otvara se stranica sa dostupnim informacijama o projektu, prezentacija pomoću Google Street View tehnologije, kontakt podaci osoba odgovornih za investiciju, opis i link prema službenom izvoru informacija.
Podaci obuhvaćaju lokacije i osnovne informacije o svim gospodarskim zonama, industrijskim projektima, industrijskim lokacijama, slobodnim carinskim zonama, slobodnim trgovačkim zonama te drugim projektima objavljenima na raznim mjestima na webu. Invest in Croatia počiva na Open Source tehnologiji i upravlja javnim podacima prema načelu ponovne uporabe. Baza podataka se svakodnevno nadopunjuje.
(Poslovni dnevnik)

Informacije mailto: contact@invest-croatia.info