Učenici Hrvatske nastave iz Kotora i Tivta, kao i njihovi vršnjaci iz Osnovne škole Veli Vrh iz Pule – pod mentorstvom svojih profesorica Roberte Weissman Nady i Ane Šarčević – napravili su ilustracije za priče i pjesme koje su napisale Feodora Gubaš Štifanić i Snježana Akrap Sušac. Grafički dizajn djelo je nakladničke kuće Medit iz Pule, a knjiga je tiskana u nakladništvu Gospe od Škrpjela iz Perasta

Promocija knjige „Mic po mic“, nastale suradnjom ekipa iz Pule i Boke kotorske, održana je 27. siječnja u Gradskoj knjižnici i čitaonici u Puli. Učenici Hrvatske nastave iz Kotora i Tivta, kao i njihovi vršnjaci iz Osnovne škole Veli Vrh iz Pule – pod mentorstvom svojih profesorica Roberte Weissman Nady i Ane Šarčević – napravili su ilustracije za priče i pjesme koje su napisale Feodora Gubaš Štifanić i Snježana Akrap Sušac. Grafički dizajn djelo je nakladničke kuće Medit iz Pule, a knjiga je tiskana u nakladništvu Gospe od Škrpjela iz Perasta. Dakle, dvije autorice, dvije škole, dvije mentorice, dva nakladnika i jedna knjiga – Mickasta spajalica Boke kotorske i Pule.
Korak po korak ili mic po mic i ekipa emisije Mladi Hrvati Boke odlučila je napraviti svoj prvi intervju. Nazvali su spisateljice u Pulu. Kako su nastajale priče i pjesme, što ih je inspiriralo na pisanje, ima li autobiografskih elemenata, kako je bilo na promociji u Puli i što očekuju od skorašnje promocije u Kotoru samo su neka od pitanja na koja su znatiželjni mladi novinari dobili odgovore od svojih sugovornica. Dobrota kao ideja vodilja, odnosno suradnja velikih i malih, odraslih i djece – sažele su bit ove knjige njezine autorice.

Fotogalerija