Više od tisuću plesača iz zemlje i inozemstva okupit će se 16. i 17. veljače na šestim hrvatskim kvalifikacijama za nastup na velikom svjetskom završnom turniru DanceStar Finals – World Dance Masters 2013., koji će se u razdoblju od 15. do 19. svibnja 2013., sada već tradicionalno, održati u Poreču

Više od 1 000 plesača iz zemlje i inozemstva okupit će se 16. i 17. veljače na DanceStar Croatia 2013 – šestim hrvatskim kvalifikacijama za nastup na velikom svjetskom završnom turniru DanceStar Finals – World Dance Masters 2013. Cijeli će se plesni spektakl iz dvorane Grabrik prenositi i video streamom.
Natjecatelji svih dobnih skupina svoje će plesne vještine pokazati u mnogobrojnim atraktivnim kategorijama kao što su: balet, nacionalni i folklorni plesovi, moderni ili lirski suvremeni ples, jazz, musical, step, urbani plesni stilovi, akrobatski ples, itd.
DanceStar Croatia 2013. oba će se dana uživo prenositi i video streamom pa će natjecanje putem linka: http://www.esdu.org/dancestar/livestreaming moći pratiti i svi oni koji cjelokupnom spektaklu ne mogu svjedočiti osobno.
Program ta dva dana traje od podneva pa sve do kasnih popodnevnih sati a svaki pokret plesača pozorno će pratiti svjetski poznati suci u sastavu: Mariano Carlini (Italija), Sonja Piskernig (Austrija), Winston Jean-Charles (Velika Britanija) i Santu Mamona (Belgija).
DanceStar Croatia 2013. ujedno je i kvalifikacijski turnir za nastup na velikom svjetskom završnom turniru DanceStar Finals – World Dance Masters 2013. koji će se u razdoblju od 15. do 19. svibnja 2013., sada već tradicionalno, održati u Poreču.
Program turnira i sve dodatne informacije dostupni su na službenoj web stranici organizatora: http://www.esdu.org/dancestar/croatia

Link za video stream (aktivan od 16.02.2013.): http://www.esdu.org/dancestar/livestreaming

Facebook: https://www.facebook.com/esdu.org?fref=ts