Za gledatelje koji Posavinu TV prate u Njemačkoj proslava će biti 17. svibnja u neposrednoj blizini Frankfurta u „Sportzentrum Martinsse“ -Heusenstamm. Goste će zabavljati Braća Begić, Zdenko Gudelj, Mladen Radoš, Jerko Drljo-Žuti, Ivan Mandić, Toni Živković, Anto Jurišić te Ružica Marić-Posavka

Jedina hrvatska televizijska postaja u Bosni i Hercegovini, koja svoj program emitira putem satelita, ove godine obilježava 5. obljetnicu rada. Slavit će je u više država i većih gradova, svuda gdje imaju vjernih gledatelja. Moto joj je povezivanje domovinske i iseljene Hrvatske, kazao je direktor i glavni urednik PosavineTV, Andrija Mendes.
Peta obljetnica posavske televizije za gledatelje u Bosni i Hercegovini proslavljena je 21. travnja u Brčkom, gdje je i sjedište televizije. U Austriji se slavilo 3. svibnja u dvorani Casablanca u Beču. Za gledatelje koji Posavinu TV prate u Njemačkoj proslava će biti 17. svibnja u neposrednoj blizini Frankfurta u „Sportzentrum Martinsse“ -Heusenstamm. Martinseestrasse 2 , 63150 Heusenstamm.
Goste će zabavljati Braća Begić, Zdenko Gudelj, Mladen Radoš, Jerko Drljo-Žuti, Ivan Mandić, Toni Živković, Anto Jurišić te Ružica Marić-Posavka. Sve proslave se snimaju i emitiraju na posavskoj Televiziji.
(www.croatia-presse.de)