U programu je nastupio HKUD Fala iz Schaffhausena i HKUD Posavina iz Züricha. Pjevači izvornih pjesama Luka Bralić i Josip Čalušić su, uz pratnju Mirka Duspare i Nike Markotića, na violini i šargiji otpjevali nekoliko pjesama, a Stipo i bend su nastavili zabavljati razdragane goste 

Članovi HKUD-a Posavina iz St. Gallena svoju jubilarnu, petu obljetnicu proslavili su 10. svibnja u Lindensaal u Flawilu. Dok su se gosti okupljali, Stipo Božić i bend otvorili su program pjesmom «Kada Sava krene prema Brodu». Mato Bubalović, predsjednik društva, potom je pozdravio nazočne te poželio svima dobrodošlicu i dobru zabavu.
Prvi dio programa pripao je društvu s kojim HKUD Posavina već dvije godine dobro surađuje – HKUD Fala iz Schaffhausena. Nakon njih nastupili su članovi HKUD Posavina iz Züricha. Potom je Mato Bubalović predsjednicima udruga uručio darove i zahvalio na nastupu.
Pjevači izvornih pjesama Luka Bralić i Josip Čalušić su, uz pratnju Mirka Duspare i Nike Markotića, na violini i šargiji otpjevali nekoliko pjesama a većina prisutnih zaplesala je u kolu. Uz domaće specijalitete i dobru kapljicu, Stipo i bend zabavljali su razdragane goste.

Pogledajte fotografije i video prilog s proslave.