Predstava je rezultat zajedničkog rada sedam glumaca, glazbenika i ton majstora iz Berlina i Zagreba. Sudjeluju: Suse Wächter, Andreas Nickl, Dino Brazzoduro, Fabian Kühlein, Mario Fišter, Pavlica Bajsić Brazzoduro, Ivana Rushaidat & Matija Antolić (“Hoerspiel Band” iz Zagreba).

Performans autorice Pavlice Bajsić Brazzoduro Aether ueber Berlin govori o zagonetki i romantici ranijih radijskih dana, putovanje kroz vrijeme koje radio dovodi na kazališnu pozornicu, a entuzijazam prenosi na novi medij. Predstava je rezultat zajedničkog rada sedam glumaca, glazbenika i ton majstora iz Berlina i Zagreba.
Sudjeluju: Suse Wächter, Andreas Nickl, Dino Brazzoduro, Fabian Kühlein, Mario Fišter, Pavlica Bajsić Brazzoduro , Ivana Rushaidat & Matija Antolić (“Hoerspiel Band” iz Zagreba).
Premijera je održana 18. veljače u Ballhausu, a nakon nje je Veleposlanstvo RH u Njemačkoj organizira mali prijam.
Slijedeće izvedbe performansa bit će 19. i 20. veljače u 20 sati te 21. veljače u 18 sati. Karte se mogu rezervirati elektronski.

Dramaturginja, autorica i redateljica Pavlica Bajsić Brazzoduro živi u Berlinu i Zagrebu. Suosnivačica je Multimedijalne Kolibe, umjetničke grupe iz Zagreba koja istražuje radiofonski teatar. Organizira radijske tečajeve za djecu i studente, a vodi i Festival radijskog perfomansa Escape Plan u Zagrebu. S AETHER UEBER BERLIN, prvi put svoj radijsko-kazališni perfomans prikazuje u Berlinu.
(Hrvatski glas Berlin)