Novi portal je mjesto gdje rukomet počinje, dom svih ljubitelja rukometa koji će na stranicama našeg portala svakodnevno čitati najnovije vijesti iz svjetskog, regionalnog i hrvatskog rukometa

Obavještavamo Vas da je, u petak 11. siječnja 2013. godine, svjetlo dana ugledao novi sportski portal čija djelatnost će biti isključivo briga o najtrofejnijem hrvatskom sportu, rukometu!
Portal www.rukomet.hr od petka će biti mjesto gdje rukomet počinje, dom svih ljubitelja rukometa koji će na stranicama našeg portala svakodnevno čitati najnovije vijesti iz svjetskog, regionalnog i hrvatskog rukometa.
Da bi dojam bio potpun, svi ljubitelji rukometa na našim stranicama mogu, između ostalog pronaći i live rezultate rukometnih utakmica, video galerije s najuzbudljivijim rukometnim akcijama, izjavama i susretima. Svoj kutak na portalu www.rukomet.hr imat će i treneri za koje smo pripremili posebnu rubriku rukometnih treninga i vježbi. Za one najstarije pripremili smo rubriku vremeplov u kojoj ćemo objavljivati slike i snimke iz bogate rukometne prošlosti kako bi ponovno oživili sjećanje na istinske rukometne velikane koji su godinama gradili temelje ovog sporta!
Portal je otvoren na dan početka SP-a prvenstva u Španjolskoj, a iskreno se nadamo da će postati riznica rukometnih novosti te da će naši čitatelji pratiti mnoga svjetska i europska prvenstva, olimpijske igre, Ligu prvaka, Regionalnu ligu te domaće prvenstvo rukometaša i rukometašica.
(Redakcija Rukomet.hr portala)