Dvadeset i četvrti naraštaj se opraštao od svoje razrednice u prvome razredu Jadranke Hegedüs-Geošić, razrednika Ladislava Gršića i odgajateljica u đačkome domu Jelice Fabić Kőrösi 

U predvorju budimpeštanske Hrvatske škole 6. svibnja posljednji se put oglasilo školsko zvono za maturante ove škole.

Od škole se opraštao dvadeset i četvrti naraštaj: Mia Barbir, Vivien Berényi, Kira Fehér, Franjo Füzesi, Norbert Gohér, Karla Ivančev, Andrej Kiš, Antonio Kiš, Tímea Kohári, Erik Kónya, Pham Hoang Giang, Sineta Schmidt, Endit Temaj i David Tomljenović.

I ovogodišnju su svečanost oblikovali pjesma, prigodni govori i recitacije. U prekrasno okićenom školskom predvorju maturante su nestrpljivo čekali njihovi profesori, obitelji i prijatelji.

Posebni je to trenutak u životu budimpeštanske Hrvatske gimnazije, njihovih bivših učenika i obitelji. Naraštaj se opraštao od svoje razrednice u prvome razredu Jadranke Hegedüs-Geošić, razrednika Ladislava Gršića i odgajateljica u đačkome domu Jelice Fabić Kőrösi.

Tekst: Kristina Goher/MCC: Hrvatski glasnik</span><br /><br /><a href="https://www.facebook.com/Hrvatskiglasnik/” target=”_blank”>Fotogalerija