Konferencija je održana u organizaciji Instituta za razvoj poduzetništva i europske projekte – IRPEU, Hrvatske gospodarske komore i Udruge gradova, a pod visokim pokroviteljstvom Veleposlanstva Kraljevine Nizozemske, Ministarstva regionalnoga razvoja i europskih fondova te tvrtke EU PROJEKTI

„EU fondovi su važan, ali ne i neupitan izvor financiranja jer će kvalitetno pripremljeni strateški okvir na nacionalnoj i lokalnoj razini, uključivanje korisnika u proces planiranja, te oprez korisnika u planiranju troškova i cijene projekata biti ključni za uspješno korištenje strukturnih i investicijskih fondova nakon što Hrvatska 1. srpnja uđe u Europsku uniju“, glavna je poruka sudionika konferencije „Europski fondovi nakon pristupanja Europskoj uniji – Ususret novoj financijskoj perspektivi“, održane u srijedu, 19. lipnja u prostorijama HGK u Zagrebu.
Konferencija je održana u organizaciji Instituta za razvoj poduzetništva i europske projekte – IRPEU, Hrvatske gospodarske komore i Udruge gradova, a pod visokim pokroviteljstvom Veleposlanstva Kraljevine Nizozemske, Ministarstva regionalnoga razvoja i europskih fondova te tvrtke EU PROJEKTI.
Okupljene su na početku pozdravili Veleposlanica Kraljevine Nizozemske, Nj. Ekselencija Stella Ronner Grubačić, potpredsjednica Hrvatske gospodarske komore Vesna Trnokop Tanta , urednica portala EU-PROJEKTI.INFO Ariana Vela, koordinatorica Udruge gradova Nives Kopajtich-Škrlec te Jakša Puljiz, zamjenik ministra regionalnog razvoja i fondova EU Branka Grčića. (HGK)