Predstavit ćemo dosadašnja i najnovija Zavodova izdanja, pratit ćemo njihovu promociju i – ako bude – njihov odjek. U budućnosti planiramo pokretanje e-knjižnice, koja bi značila novi iskorak u povijesti hrvatskoga izdavaštva u Mađarskoj

Zavod i nadalje smatra važnim predstavljanje svoje djelatnosti preko globalne mreže. Sadržaj naše stranice ostao je nepromijenjen. Cilj nam je objaviti korisne informacije, izvijestiti vas o djelatnosti Zavoda i aktualnim priredbama. U našoj galeriji slika i nadalje donosimo slikovne opise događaja. Predstavit ćemo dosadašnja i najnovija Zavodova izdanja, pratit ćemo njihovu promociju i – ako bude – njihov odjek. U budućnosti planiramo pokretanje e-knjižnice, koja bi značila novi iskorak u povijesti hrvatskoga izdavaštva u Mađarskoj.
Zbog pojedinih nedostataka na stranici molimo za strpljenje, budući da se i trenutno popunjava sadržajem. Želimo vam ugodno pretraživanje na našoj stranici, a s vašim pitanjima obratite nam se slobodno koristeći meni Kontakt.

Uredništvo mhti.hu