Hrvatski humanitarni forum Švicarske već 24 godine marljivo radi na dobrobiti ratom i posljedicama rata i prirodnim katastrofama pogođenog stanovništva Hrvatske i djelomično Bosne i Hercegovine

Hrvatski humanitarni forum Švicarske (HHF) osnovan je 19. rujna 1991. Povodom obljetnice podsjetit ćemo na djelovanje HHF-a za vrijeme ratnih i poratnih godina, pune 24 godine marljivog rada na dobrobit ratom i posljedicama rata pogođenog stanovništva Hrvatske i djelomično Bosne i Hercegovine.
Još uvijek su preostala 32 kumstva i još uvijek Hrvatski humanitarni forum kao pomoć kumstvima isplaćuje godišnje oko 32.000 CHF, isplatama u četiri rate, krajem svakog kvartala oko osam tisuća franaka. Osim toga Forum je prošle godine pokrenuo još jednu humanitarnu akciju. Nakon velikih poplava u Slavoniji i Bosanskoj Posavini prikupljen je iznos od oko 13.000 CHF.
I ove godine Forum zahvaljuje svim dugogodišnjim članovima i prijateljima – Švicarcima, švicarskim Hrvatima i svima ostalima, koji su ga godinama podupirali, a posebno onima koji to čine i dan danas.
(www.croatia.ch)