O novom nastavnom priručniku govorili su 28. travnja u prostorijama ŠK-a predsjednik Uprave Školske knjige Ante Žužul, recenzenti Marijana Marinović i Žarko Ćorić te autori Ante Nazor, Nikica Barić, Domagoj Novosel, Tamara Janković, Emil Petroci i Darko Dovranić

Čitanka-priručnik za učitelje povijesti u osnovnim školama i nastavnike povijesti u srednjim školama, “Domovinski rat” autora Nikice barića, Darka Dovranića, Tamare Janković, Ante Nazora, Domagoja Novosela i Emila Petrocija, predstavljena je u utorak navečer u prostorijama Školske knjige u Zagrebu.
O novom nastavnom priručniku govorili su 28. travnja u prostorijama ŠK-a predsjednik Uprave Školske knjige Ante Žužul, recenzenti Marijana Marinović i Žarko Ćorić te autori Ante Nazor, Nikica Barić, Domagoj Novosel, Tamara Janković, Emil Petroci i Darko Dovranić.
Čitanka-priručnik za učitelje povijesti u osnovnim školama i nastavnike povijesti u srednjim školama “Domovinski rat” (161 str.) donosi podatke o političkom vodstvu i vojnim zapovjednicima zaraćenih strana u Domovinskom ratu, statističke podatke, odnosno žrtve i materijalna razaranja, povijesne zemljovide, pregled političke povijesti Domovinskoga rata, pregled vojne povijesti Domovinskoga rata, skrb i brigu za civile u Domovinskom ratu, prilog Domovinski rat u tekstu i slici s povijesnim izvorima i pitanjima te prilog o radionicama o Domovinskom ratu. Na kraju je objavljena literatura i popis fotografija.
Knjigu je objavio zagrebački nakladnik Školska knjiga.
(Narod.hr)