Novoizabrani predsjednik je mag. Igor Lackovic, a u Izvršni odbor su ušli mag. Anamarija Manestar, Franjo Rastigorac, Rade Lukić, mag. Marijan Kalapurić i Filip Blagus. Novi Nadzorni odbor čine dr. Josip Seršić kao predsjednik te dipl.ing. Ivan Keglević i MBA Ante Keglević kao članovi 

Hrvatski svjetski kongres u Austriji 24. siječnja izabrao je novo vodstvo na izbornoj skupštini u Gradišćansko-hrvatskom centru u Beču.
Za predsjednika je izabran mag. Igor Lackovic, a u Izvršni odbor su ušli mag. Anamarija Manestar, Franjo Rastigorac, Rade Lukić, mag. Marijan Kalapurić i Filip Blagus. Novi Nadzorni odbor čine dr. Josip Seršić kao predsjednik te dipl.ing. Ivan Keglević i MBA Ante Keglević kao članovi.
Hrvatski svjetski kongres ce i nadalje surađivati sa svim hrvatskim i gradišćcanskohrvatskim udrugama, Hrvatskim Veleposlanstvom i Državnim uredom za Hrvate izvan Republike.
Inače, Hrvatski svjetski kongres kao krovna iseljenička udruga djeluje u tridesetak zemalja svijeta i kao NGO je član Ujedinjenih naroda.
(R.L.)