Novoizabrani predsjednik je Ivan Salopek, dopredsjednica Mira Kiš, tajnik Ivo Vidović, rizničar Duško Grgić, za kulturu je zadužena Ankica Prskalo, za umjetnost Siniša Cimerman a za sport Zvonko Dužaić

Drugi termin izborne skupštine Hrvatske kulturno-umjetničke i sportske zajednice Berlin e.V. urodio je plodom. Naime, nakon što na nedavnoj skupštini nisu uspjeli izabrati novu upravu, jer pojedini kandidati nisu dobili većinu a neki se nisu primili kandidature, novi skup članstva, održan u nedjeljno popodne, suglasio se s predloženim timom koji se prihvatio upravljanja i vodstva Hrvatske zajednice u naredne dvije godine.
Novoizabrani predsjednik je ugledni, dugogodišnji član Zajednice, Ivan Salopek, dopredsjednica je, kao i u prethodnom mandatu, Mira Kiš, tajnik je Ivo Vidović, rizničar Duško Grgić. Za kulturu je u odboru Uprave zadužena Ankica Prskalo, za umjetnost Siniša Cimerman a za sport Zvonko Dužaić. U Nadzorni odbor su izabrani: Ivan Frigan, Ivona Kiš i Anka Mikić, a za kontrolore Riznice Drago Gluhak i Silvija Pernul.

Doznajte više