Dosadašnjeg župnika fra Juru Tokalića naslijedio je fra Mišo Sirovina, a misno slavlje je predvodio misionar iz Nice i delegat za sjeverozapadnu Europu Stjepan Čukman

Primopredaja službe župnika u Hrvatskoj katoličkoj župi u Nizozemskoj izvršena je u 3. srpnja. Dosadašnjeg župnika fra Juru Tokalića naslijedio je fra Mišo Sirovina. Misno slavlje je do Vjerovanja predvodio misionar iz Nice i delegat za sjeverozapadnu Europu Stjepan Čukman.

Na kraju mise delegat je uime ravnatelja Hrvatske inozemne pastve dr. Tomislava Markića, uime biskupa Hrvatske biskupske konferencije i biskupa Biskupske konferencije BiH te redovničkih poglavara zahvalio dosadašnjem župniku fra Juri za samoprijegorni i marljiv rad u župi koja pokriva područje cijele Nizozemske na dobro iseljenih Hrvata u toj zemlji. Fra Juro se vraća u župu Kotor Varoš u rodnu Bosnu. Dosadašnji misionar fra Juro zahvalio svojim dosadašnjim vjernicima za svako dobro i ljubav koju su pokazali svojim životom svojoj Crkvi i njemu, a nakon mise vijećnici župe sv. Nikole su u dvorani pripremili ručak i druženje koje je proteklo uz pjesmu i ples.
(IKA)