Redakcija CroExpressa poziva sve iseljenike, katoličke misije, zavičajne i sportske klubove, te pojedince da se jave i pišu o svom djelovanju u iseljeništvu. S velikim zadovoljstvom objavit će se svaka priča o uspjesima u tuđem svijetu

Iz tiska je izašao novi broj CroExpressa za ožujak. Najpopularniji mjesečnik u hrvatskom iseljeništvu u Njemačkoj donosi i ovaj put veliki broj zanimljivih tema iz Njemačke, Austrije, Švicarske, ali naravno i iz domovine.
Izdvajamo nekoliko reportaža i zanimljivih tekstova o odlasku pape Benedikta XVI. Obavezno pročitajte razgovor s prof. Inom Vukić, koja je nedavno pisala australskoj premijerki upozoravajući na pristranost srpskog ministra vanjskih poslova Vuka Jerimića unutar UN. Tu je i razgovor s glazbenikom Nenadom Bachom. U novom broju možete pronaći brojne druge priče iz raznih krajeva Njemačke, reportaže i slikopise s velikog broja priredbi, ali naravno i interesantne najave za buduća događanja.
Iz redakcije CroExpressa pozivaju sve iseljenike, katoličke misije, zavičajne i sportske klubove, te pojedince da se jave i pišu o svom djelovanju u iseljeništvu. S velikim zadovoljstvom objavit će se svaka priča o uspjesima u tuđem svijetu.
(http://www.crodnevnik.de)