Najveći čin Bokeljske mornarice, čin admirala, dodijeljen je Antunu Sbutegi, veleposlaniku Crne Gore u Rimu, nakon pauze poslije smrti dr. Miloša Miloševića

Redovitom godišnjom skupštinom Bokeljske mornarice 809 održanoj 21. lipnja u crkvi sv. Pavla, predsjedavao je predsjednik UO Nikola Ciko. Skupština je započela minutom šutnje za sve preminule članove Mornarice, nakon čega je uslijedio radni dio. Sjednici su nazočila 52 delegata s pravom glasovanja, a među gostima našli su se Darko Vuković, komandant bojnog broda Vojske CG, Tripo Šubert uime Hrvatskog građanskog društva i Boris Francesković, bivši predsjednik tivatske podružnice.
Najveći čin Bokeljske mornarice, čin admirala, dodijeljen je Antunu Sbutegi, veleposlaniku Crne Gore u Rimu, nakon pauze poslije smrti dr. Miloša Miloševića. Novoizabrani predsjednik UO Aleksandar Dender izrazio je zahvalnost dosadašnjem predsjedniku Nikoli Ciku na angažiranosti i svesrdnoj borbi na očuvanju ove povijesne institucije, kao i svim kolegama, koji na bilo koji način doprinose valorizaciji i boljitku Bokeljske mornarice.
Nakon skupštine uslijedilo je čašćenje u Domu Bokeljske mornarice, i najavljena je proslava Dana Bokeljske mornarice koji se obilježava 26. lipnja.

Opširnije, uz fotogaleriju