Za kustosa je izabran fra Jozo Grbeš, a za kustodijske vijećnike fra Marko Puljić, fra Miro Grubišić, fra Nikola Pašalić i fra Dražan Boras

Na redovitom kapitulu Hrvatske franjevačke kustodije Svete Obitelji, održanom u samostanu sv. Ante u Chicagu, od 7. do 10. prosinca 2015., pod predsjedanjem provincijalnog ministra, dr. fra Miljenka Šteke, izabrana je nova kustodijska uprava. Za kustosa je izabran fra Jozo Grbeš, a za kustodijske vijećnike fra Marko Puljić, fra Miro Grubišić, fra Nikola Pašalić i fra Dražan Boras.
Članovi hrvatske franjevačke kustodije na svjevernoameričkom kontinentu u vrijeme Kapitula, vrhovnog tijela franjevačke zajednice, raspravljali su o životu i radu Kustodije koja u 2016. godini ulazi u 90. godinu postojanja. Po završetku Kapitula novoizabrana Uprava Kustodije zajedno s provincijalom započela je Kapitulski kongres. Braću kapitularce posjetio je pomoćni biskup nadbiskupije Chicago mons. Joseph Perry, te generalna konzulica Republike Hrvatske Sanja Laković.
Hrvatski franjevaci djeluju među hrvatskim pukom sjeverne Amerike u srednjem i istočnom dijelu SAD-a te u srednjem i istočnom dijelu Kanade (Ontario i Quebec).
(IKA)