Dopadljiva, moderno načinjena stranica, minimalističkog dizajna, djeluje praktično i pregledno. Navigacija u svega šest poveznica koje se granaju prema sadržaju. Sve informacije dostupne su dvojezično, odnosno na hrvatskom i njemačkom jeziku

Novu mrežnu stranicu HSK Njemačke potražite na adresi www.kwkd.org. Dopadljiva, moderno načinjena stranica, minimalističkog dizajna, djeluje praktično i pregledno. Navigacija u svega šest poveznica koje se granaju prema sadržaju.
Tako se u rubrici “o nama” mogu pročitati informacije o ovoj organizaciji, čelništvu, statutu, kalendaru zbivanja, kao i saznati tko su članovi ove krovne hrvatske udruge u Njemačkoj. Tu je i fotogalerija, kao i zanimljiva infoteka koja na grafičkom prikazu karte Njemačke, klikom na određenu saveznu državu, pokazuje udruge – HSKNj kao i ostale važne kontakte. U rubrici “medioteka” kronološki su poredani radijski i televizijski prilozi, kao i izvješća za medije. Stranica prati izvješća hrvatske zajednice kako ih prenose strane tiskovine, osobito njemačke.
Dakako, ekipa njemačkog Kongresa ima i Facebook stranicu, a sve može čitati i na pametnim telefonima. Sve informacije dostupne su dvojezično, odnosno na hrvatskom i njemačkom jeziku.
(HSK)