Obrazac za nominacije dostupan je do 27. listopada na mrežnoj stranici www.CroatianWomensNetwork.org/Nominate, a dodjela nagrada održat će se 8. ožujka 2018. u Zagrebu

The Croatian Women’s Network/Mreža hrvatskih žena treću godinu zaredom objavljuje nominacije za nagrade Croatian Women of Influence/Utjecajne hrvatske žene i Future Leaders/Buduće liderice.
Nagrade su utemeljene kako bi ukazale na angažirane, inovativne i utjecajne žene hrvatskoga podrijetla u domovini i iseljeništvu. Nagrada Future leaders/Buduće liderice odaje priznanje djevojkama u dobi od 16 do 20 godina. Nagrađenim djevojkama pružamo mogućnost suradnje s iskusnom mentoricom Mreže u razvoju njihovih budućih projekata.

Utjecajne hrvatske žene su ključ razvoja i brand društva. Cilj nam je ukazati na njihov važan doprinos u svim aspektima društva, a naša je misija inspirirati i podići svijest o istaknutim hrvatskim ženama, koje djeluju u akademskoj zajednici, poduzetništvu, znanosti, kulturi, oružanim snagama i vjerskim institucijama”, rekla je Caroline Spivak, osnivačica Mreže hrvatskih žena i utemeljiteljica nagrade ’’Utjecajne hrvatske žene’’.

Obrazac za nominacije dostupan je do 27. listopada na mrežnoj stranici www.CroatianWomensNetwork.org/Nominate

Nakon cjelodnevne konferencije ”Napredak žena, napredak ekonomije. Ostvari potencijal!” održat će se dodjela nagrada na svečanoj večeri prigodom obilježavanja Međunarodnog dana žena, u četvrtak, 8. ožujka 2018. godine.
Protekle dvije godine nagradili smo pedeset žena iz Hrvatske i hrvatskih zajednica od Australije, Austrije, Kanade, Njemačke, Italije, Južne Amerike, Ujedinjenog Kraljevstva i Ujedinjenih Arapskih Emirata.“

Mreža hrvatskih žena www.CroatianWomensNetwork.org je platforma koja pomaže napredovanju i osnaživanju žena. Prepoznaje i povezuje ugledne žene hrvatskoga podrijetla diljem svijeta kako bi njihova postignuća i uspjesi nadahnuli mlađe generacije i pomogli im u ostvarenju njihovog potencijala.
(moja-domovina.net)