Izložbu je organizirala Hrvatska nastava Hessen u suradnji s Kroatische Gemeinschaft “Kroatien” e.V. Neu-Isenburg. Otvorenju su prisustvovali mnogi predstavnici grada, a prisutne je pozdravila i konzulica HK Frankfurt Marica Jukić

Rezultat 17. po redu međunarodnog natječaja, koji organiziraju likovni umjetnici Ankica i Ante Karačić, otvorena je izložba učeničkih radova na temu „Moj dom je svako mjesto na kojem moja obitelj spusti sidro“.

Izložbu je organizirala Hrvatska nastava Hessen u suradnji s Kroatische Gemeinschaft “Kroatien” e.V. Neu-Isenburg.

Koordinatorica HN Hessen Ivana Livaić sa svojim je kolegicama od početka natječaja sudjelovala je u organizaciji natječaja i ove izložbe, a otvorila je 22. travnja i izložbu pozdravljajući prisutne.

Domaćini su bili gradonačelnik Neu Isenburga Herbert Hunkel i Ivka Bošković, predsjednica Kroatische Gemeinschaft “Kroatien” e.V. Neu-Isenburg. Otvorenju su prisustvovali mnogi predstavnici grada kao i galerist Wolfgang Kuhnu, a prisutne je pozdravila i konzulica HK Frankfurt Marica Jukić.
Nastavnice koordinacije Hessen za otvaranje izložbe s djecom su pripremile su i literarne radove na temu „Moj dom…“

Natječaj i sama izložba izazvali su i veliku pozornost hrvatskih i njemačkih medija. Ivana Perkovac s Hrvatskog radija je i ovaj put u emisiji „Hrvatima izvan domovine“ govorila o natječaju i izložbi. Nazočio je Stipe Puđa (Večernji list) koji je s nastavnicom Lidijom Bodalec napravio odličan prikaz događanja.
(Hrvatski glas Berlin)