Kantautor je pjesmom i glazbom animirao misna slavlja u Hrvatskoj katoličkoj župi Main-Taunus/Hochtaunus, i to u Bad Homburgu, Kelkheimu i Bad Sodenu. Misna slavlja predvodio je domaći župnik fra Marinko Vukman

Kantautor duhovne glazbe Luka Balvan, koji već 25 godina u domovini i u svijetu promiče duhovnu glazbu, animirao je pjesmom i glazbom misna slavlja, 27. travnja u Hrvatskoj katoličkoj župi Main-Taunus/Hochtaunus, i to u Bad Homburgu, Kelkheimu i Bad Sodenu. Misna slavlja predvodio je domaći župnik fra Marinko Vukman.
Nakon misnih slavlja Balvan je održao prigodni koncert duhovnih i domoljubnih skladbi. Luka Balvan organizirao je i dva glazbena sastava povodom dolaska sv. pape Ivana Pavla II. i pape Benedikta XVI. u Hrvatsku, u kojima su nastupili poznati pjevači hrvatske duhovne i estradne scene, a pojavljuje se i kao autor i izvođač pjesama. Godinama je glazbeno animirao katoličke seminare za duhovnu obnovu i evangelizaciju, koje su predvodili prof. dr. Tomislav Ivančić i pok. dr. fra Zvjezdan Linić, a sada u Samoboru animira seminare fra Ivana Matića. Nastupao je u brojnim župama u domovini i u više hrvatskih katoličkih misija i zajednica u Njemačkoj i u svijetu.
Luka (Željko) Balvan skladatelj, tekstopisac, magistar novinarstva i doktorand rođen je 1967. u Banjoj Luci. Diplomirao je na Fakultetu političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu na studiju novinarstva iz područja odnosa s javnošću i postigao akademski naziv magistra novinarstva. Završio je Diplomatsku akademiju pri Ministarstvu vanjskih poslova i europskih poslova u Zagrebu na kojoj se usavršavao na području diplomacije i diplomatskih vještina. Živi i djeluje u Zagrebu.

Tekst i fotografije: Adolf Polegubić