Glavna podružnica u Mostaru 17. travnja s Katedralnim mješovitim zborom “Marija” iz Mostara u katedrali Marije Majke Crkve u Mostaru organizira Uskrsni koncert, a s istim će 23. travnja gostovati u sarajevskoj katedrali

Hrvatsko kulturno društvo Napredak tradicionalno je i ove godine pripremilo bogati kulturni i sportski program u povodu najvećeg kršćanskog blagdana Uskrsa.

U sklopu Napretkovih uskrsnih dana 2017. godine već je, 8. i 9. travnja, na nogometnim terenima Hotela Delminium u Doglodima održan malonogometni turnir za veterane.

U Maloj galeriji franjevačkog samostana Sv. Ante na Bistriku 10. travnja je priređena Uskrsna izložba radova Udruge likovnih umjetnika HKD Napredak, a istu večer je i predstavljena knjiga “Hrvatski koordinacioni odbor u Sarajevu 1993. i 1994. godine” na Vrhbosanskom bogoslovnom sjemeništu.

Glavna podružnica u Mostaru 17. travnja s Katedralnim mješovitim zborom “Marija” iz Mostara u katedrali Marije Majke Crkve u Mostaru organizira Uskrsni koncert, a s istim će 23. travnja gostovati u sarajevskoj katedrali.

Središnjica HKD-a Napredak, Veleposlanstvo Republike Austrije u BiH i Sarajevska filharmonija 20. travnja su u sarajevskom Narodnom pozorištu suorganizatori Svečanog uskrsnog koncerta.

Napretkovi uskrsni dani završavaju 29. travnja X. boćarskim turnirom na sportskim terenima u Pijačnoj ulici bb u Sarajevu.
(hkdnapredak.com)