I ove godine Hrvatsko kulturno društvo Napredak organizira bogati program za božićne blagdane. Osim svečanog božićnog koncerta, napretkovci organiziraju planinarskim druženjem na Trebeviću, tenisku akademiju na Koševu, Božićnu izložbu na Bistriku, dječji malonogometni božićni turnir na Stupu i međunarodni božićni turnir u šahu

I ove godine Hrvatsko kulturno društvo Napredak organizira bogati program za božićne blagdane. Središnji događaj bit će svakako Napretkov svečani božićni koncert na kojem će nastupiti Orkestar Sarajevske filharmonije i Zbor Opere Narodnog pozorišta Sarajevo uz soliste Vedranu Šimić i Ivana Jelića. Dirigent je maestro Dario Vučić. Koncert se održava u srijedu, 16. prosinca u Narodnom pozorištu u Sarajevu s početkom u 20 sati.
Napretkov božićni program počinje u subotu, 12. prosinca, i to planinarskim druženjem na Trebeviću u povodu 17. godišnjice obnove HPD Bjelašnica 1923.
Napretkova teniska akademija održat će se u subotu, 19. prosinaca na Terenima teniskog centra Koševo, Sarajevo.
Udruga likovnih umjetnika HKD-a Napredak i ove godine organizira tradicionalnu Božićnu izložbu. Otvorenje izložbe zakazano je za ponedjeljak, 21. prosinca u Maloj galeriji crkve Sv. Ante na Bistriku s početkom u 19 sati.
U organizaciji Nogometnog kluba SAŠK 1910-Napredak u petak, subotu i nedjelju 18., 19. i 20. prosinca na terenima Sportskog centra Stup održat će se Napretkov dječji malonogometni božićni turnir s početkom u 9 sati.
Napretkov međunarodni božićni turnir u šahu održat će se 20. prosinca u 12 sati u Hotelu Saraj u Sarajevu.
(hkdnapredak.com)